Βιάζουν την ανθρώπινη λογική

Δεν μπορώ να πω πως οι άνθρωποι αυτοί δε με ξαφνιάζουν με τις αλλεπάλληλες μπαρούφες, τις στρεψοδικίες και το απύθμενο θράσος τους, αφού τέτοιο φαινόμενο ανερμάτιστης πολιτικής και αφιονισμένης αντιπολίτευσης δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος. Όμως λες και είμαι τριπλοεμβολιασμένος με πολιτικό Μιθιδρατισμό, το έχω πάρει απόφαση πως για την ψυχική μου υγεία πρέπει να αδιαφορώ στις μπούρδες τους, να τους θεωρώ πολιτικούς καμποτίνους και να αρκούμαι στο να γελώ μαζί τους, γιατί αν δεν τους πάρεις στην πλάκα, μοιραίως θα πάρεις τα βουνά.

Όμως, είτε μας αρέσει είτε όχι, στην ανοχή, την Ιώβειο υπομονή, αλλά και στο γέλιο ακόμα, υπάρχουν όρια. Όρια, που όποιος τα παραβιάσει μετατρέπει την αδιαφορία των άλλων σε θυμό, αφού δεν είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν τον βιασμό της ανθρώπινης λογικής χωρίς να αντιδρούν, ενώ και ο γέλωτας ακόμα -που θεωρείται παράγοντας μακροζωΐας- μεταλλάσσεται σε έξαλλη οργή.

 

’’Ανοίξαμε και σας περιμένουμε’’

Όλοι μας, στη διάρκεια του βίου μας, κάπου θα ξεφύγουμε, θα πούμε καμιά ματσολιά, θα κάνουμε τη στραβή. Όμως ρε παιδί μου, αυτοί οι ‘’Ζαίοι’’,  πως τα καταφέρνουν, δεν υπάρχει μέρα με τις μπαρούφες τους, που τις μοστράρουν για πολιτικό λόγο, να μη σου δώσουν τα μυαλά στο χέρι,.

Κι επειδή κάποιοι θα με θεωρήσουν υπερβολικό, πάρτε μια ακόμη μπαλαφάρα απ’ αυτές που ο Τσίπρας τις έχει ψωμοτύρι και είμαι σίγουρος ότι θα με δικαιώσετε.

Επιτιθέμενος –που λέτε- στην κυβέρνηση για την ιστορία με τους 38 λαθραίους που είχαν ξεφορτώσει οι Μεμέτηδες στην τουρκική αμμονησίδα στον Έβρο, ο άνθρωπος, που δεν ήξερε ότι υπάρχουν και θαλάσσια σύνορα και σαν πρωθυπουργός, μόνο ταμπέλα που δεν είχε βάλει στα σύνορα, που να γράφει στα τουρκικά, στα αραβικά, στα σουαχίλι, στα παστούν κλπ: ‘’ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ’’, μας είπε το εξής αμίμητο: ‘’Κυβερνούν με ψέματα και παρακολουθήσεις, αλλά τα σύνορα δεν μπορούσαν να τα παρακολουθήσουν’’.

Μαζεύευευετε τον !   

Καταλαβαίνετε τώρα, με πόσα κιλά απύθμενου θράσους έχει διαποτιστεί το άτομο αυτό που αν αναλύσεις το αίμα του, εκτός από Ερυθροκύτταρα, Λευκοκύτταρα και  Θρομβοκύτταρα, υποπτεύομαι ότι θα βρεις και …Ψευτοκύτταρα, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η μόνιμη και συστηματική διαστρέβλωση της αλήθειας, στοιχείο που χαρακτηρίζει τον ‘’φυτευτό’’ από τον Αλαβάνο σημερινό ηγέτη της Αριστεράς.

Και όμως. Το άτομο αυτό, έχει την αποκοτιά να καταγγέλει την κυβέρνηση, ότι δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα σύνορα. Ποιος; Ο Τσίπρας ρε παιδιά! Η αποτύπωση των: ‘’περάστε κόσμε’’ και ‘’εμπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώσετε’’, ο πρωθυπουργός της Μόριας και της Ιδομένης, ο προστάτης κάθε ΜΚΟ με ανθελληνική δράση, η χαρά και το είδωλο του κάθε λαθραίου, που εισβάλει στη χώρα μας για να την αράξει και να ζει με επιδόματα.

Δυστυχώς δεν υπάρχει εντροπόμετρο γι’ αυτόν τον άνθρωπο, γιατί τότε θα βλέπατε τον δείκτη κολλημένο στο ναδίρ, καθότι μιλάει και πράττει χωρίς αιδώ. Κι έχεις αυτόν, που κανονικά θα έπρεπε να ντρέπεται για την μεταναστευτική του πολιτική, να παίρνει ύφος εισαγγελέα και τη μια να κατηγορεί τη ΝΔ ότι κατατρέχει τους λαθρομετανάστες-εισβολείς που δεν τους αφήνει να πλημυρίσουν τα νησιά μας και τον Έβρο μας και την άλλη να την εγκαλεί γιατί δεν παρακολουθεί τα σύνορα!

Μιλάμε για την επιτομή του θράσους και του πολιτικού αμοραλισμού, από έναν άνθρωπο, που ενώ γι’ αυτά που έχει κάνει θα έπρεπε να κοκκινίζει, σπεύδει να κατηγορήσει την κυβέρνηση στο εξωτερικό, διασύροντας ταυτόχρονα και τη χώρα μας, μόνο και μόνο για να φθείρει το Μητσοτάκη, μπας και με τη διαβολή και το ψέμα μπορέσει να επανέλθει στην εξουσία; Μαζεύευευετε τον!

 

‘’Ευχαριστούμε τον Γιώργο’’

Κι επειδή στα πολιτικά Κόμματα ισχύει το: ‘’δείξε μου τον αρχηγό σου να σου πω ποιος είσαι’’, την σκυτάλη από τον καναπεδάτο επαναστάτη Τσίπρα, πήραν επτά βουλευτές του ΣυΡιζΑ, που ψάχνοντας στο εκλογικό σώμα για ψιμάρια, που θα καταπιούν τα παραμύθια τους, κατέθεσαν σχετική ερώτηση στη Βουλή, που θα τη δούμε πιο κάτω.

Αξίζει να πούμε τα ονοματάκια τους, όχι τίποτ’ άλλο αλλά επειδή έχουν το σχετικό παρελθόν τους το οποίο αποτυπώνει αυτό που λένε στα χωριά μας: ‘’Ό,τι μικρομάθαινε δεν το γεροντάφηνε’’:

Πρώτος και καλύτερος ο άνθρωπος που σαν υπουργός Εργασίας εφήρμοσε στους συνταξιούχους το Συριζέϊκο δόγμα: ‘’όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω’’ και που σαν υπουργός Εξωτερικών βάσταγε το ίσο στους Τούρκους καθώς έλεγε για την Νοτιοανατολική Μεσόγειο: ‘’Πώς μπορεί κάποιος να αποκλείσει από αυτή την περιοχή την Τουρκία η οποία έχει τόσα χιλιόμετρα ακτή στη Μεσόγειο;’’. Ναι, τέτοια έλεγε ο Κατρούγκαλος για να εισπράξει τα ευχαριστήρια του Τσαβούσογλου: ‘’Ο Γιώργος είπε ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η Τουρκία. Τον ευχαριστούμε για το θετικό μήνυμά του’’.

 

Σαν τον αρχηγό του

Αναλύοντας  τα  λόγια  του  Κατρούγκαλου  δε μπορώ να  μη  κάνω κάποιες σκέψεις,

όχι τίποτ’ άλλο, αλλά επειδή δε μπορώ να καταπίνω τη Συριζέϊκη ενδοτικότητα και

την κακομοιριά έναντι των Τούρκων, αμάσητες:

Στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο παιδιά, βρίσκεται το Καστελόριζο, που οι Τούρκοι λένε ότι δεν έχει ΑΟΖ και το απειλούν μέσω Χουλουσί Ακάρ  με τα λόγια: ‘’’Ινς Αλλάχ (Θεού θέλοντος) μπορεί να φτάσουν Τούρκοι στρατιωτικοί κολυμπώντας στο Μεϊς’’. Σ.Σ: Μεϊς λένε οι Τούρκοι το Καστελόριζο’’.

Όμως στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο βρίσκεται και η Κύπρος, που ήδη οι Τούρκοι την έχουν διαμελίσει και δεν αναγνωρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία. Ναι, η Κύπρος, που οι Τούρκοι ‘’τρυπάνε’’ παρανόμως την υφαλοκρηπίδα της και την έχουν υπό μόνιμη απειλή.

Και λέει τώρα ο Λόης: Όταν ο Κατρούγκαλος έλεγε: ‘’Πώς μπορεί κάποιος να αποκλείσει από αυτή την περιοχή την Τουρκία’’, ήξερε ότι εκεί είναι το Καστελόριζο και η Κύπρος ή είναι το ίδιο …άσος στη Γεωγραφία σαν τον αρχηγό του, που ενώ όλοι ξέραμε, πως στο βορειοανατολικό Αιγαίο υπάρχει ένα νησί ονόματι Λέσβος, αυτός …ανακάλυπτε ακόμα ένα νησί, την Μυτιλήνη;

Σ.Σ: Ο Ακάρ που έχει καταγωγή από την Καισάρεια, δεν είναι Τούρκος αλλά Τσερκέζος (Κιρκάσιος) που έχει αποποιηθεί την καταγωγή του και που όπως όλοι οι ‘’γενίτσαροι’’ έχει γίνει πιο Τούρκος και από τους ορίτζιναλ Τούρκους…

 

Ο Μουζαλάχ αμάν-αμάν

Κι επειδή ο Κατρούγκαλος δεν ήταν μόνος του στην ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή αλλά είχε και …εκλεκτή παρέα, μαζί του συνυπέγραψαν και άλλοι τομεάρχες του ΣυΡιζΑ, όπως ο σύζυγος της κυρα-Τασίας (αυτό τα λέει όλα) Θοδωρής Δρίτσας. Αντάμα και ο Χρήστος Σπίρτζης, που σαν υπουργός Υποδομών ‘’φρόντισε’’ να ΜΗ γίνει ο αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου κατακερματίζοντας το έργο σε οκτώ εργολαβίες για να μπορέσει να πάρει τις τέσσερις ο τότε εκλεκτός της κυβέρνησης Χρήστος Καλογρίτσας με τις ‘’περίφημες’’ εγγυητικές από την πολύπαθη Τράπεζα Αττικής. Επίσης ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣυΡιζΑ Γιάννης Μουζάλας, που λόγω της λαθρολαγνείας του τού είχαν κολλήσει το προσωνύμιο Μουζαλάχ.

 

Η ψυχοπονιάρα Νατάσα του φράχτη

Κι επειδή στην ερώτηση πρέπει να υπάρχει και άρωμα γυναίκας, να σου και η Νατάσα Γκαρά βουλευτής Έβρου, που πολεμούσε τον φράχτη και αργότερα σαν πολιτική Μάρθα Βούρτση, συστηνόταν με τα εξής ‘’δακρύβρεχτα’’ λόγια:

Είμαι η Νατάσα Γκαρά και μένω στην Ορεστιάδα. Είμαι η Νατάσα που έχει κάνει διαμαρτυρίες μπροστά στον φράχτη, αλλά και στο σημείο εκείνο πριν γίνει ο φράχτης. Είμαι η Νατάσα που έχω καταγγείλει σε εισαγγελείς παράνομες επαναπροωθήσεις και προπηλακισμούς μεταναστών από το ποτάμι του Έβρου. Είμαι αυτή που έχω κάνει δεκάδες αναφορές σε διεθνείς και ευρωπαϊκούς θεσμούς για τις άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες διαμονής και υποδοχής των μεταναστών στον Έβρο“.

Καταλάβατε τι  σημαίνει  αριστερός  πολιτικός σαν τη Νατάσα Γκαρά;  Να μοστράρει

ένα κλαψο-κείμενο για να αναδείξει τον ευαίσθητο-αριστερό εαυτούλη της, όμως μέσα σ’ αυτό να μην υπάρχει ούτε μια απλή αναφορά στα προβλήματα που προκαλούν οι εκ Τουρκίας ορμώμενοι ‘’επενδυτές’’ στην πατρίδα της τον Έβρο.

Και το ακόμη χειρότερο, να μη βλέπεις ούτε μια γραμμούλα που να αναφέρεται στους Εθνικούς κινδύνους που κρύβονται πίσω από τις αυθαίρετες εισροές των ‘’επενδυτών’’ στην πιο ευαίσθητη χερσαία περιοχή της Ελλάδος, κινδύνους που αυτή που θα τους καταλάβει πρώτη και στο πετσί της, αφού είναι από της η Ορεστιάδα…

 

Ερώτηση φενάκη

Αυτοί   οι  τύποι  λοιπόν,  παρέα  με  τον  Γιώργο Ψυχογιό  και  τον  Δημήτρη  Βίτσα

κατέθεσαν την …’’περίφημη’’ ερώτηση με την οποία μεταξύ άλλων ερωτούσαν τους αρμόδιους υπουργούς:

‘’… Η εγγραφή της νησίδας στο Ελληνικό Κτηματολόγιο είναι σε αντίθεση με τα στοιχεία της Γεωγραφικής Υπηρεσίας του Στρατού; Εφόσον υπάρχει έγγραφο της Γεωγραφικής Υπηρεσίας, στο οποίο βεβαιώνεται ότι οι σχετικές συντεταγμένες ανήκουν σε τουρκικό έδαφος, βάσει του Πρωτοκόλλου του 1926, να προσκομισθεί στη Βουλή.

Εν τέλει, θεωρεί η κυβέρνηση ότι είναι ελληνικό έδαφος, η εν λόγω νησίδα, στην έκταση που καταγράφεται στο Κτηματολόγιο και σκοπεύει να εξασφαλίσει την κυριαρχία μας σε αυτή, ή θα ζητήσει τροποποίηση του Κτηματολογίου;’’

 

’’Και να χάσουμε μερικά νησιά’’

Τέτοια ερωτούσαν οι Ζαίοι και την ερώτηση έκαναν ‘’σημαία’’ τα ενεργούμενα και τα φιλικά τους ΜΜΕ. Και να με κάτι πηχυαίους τίτλους να ξορκίζουν την κυβέρνηση που απεμπόλησε –λέει- τα εθνικά μας δικαιώματα στην αμμονησίδα του Έβρου και ξαφνικά, να ‘χεις τους Ζαίους να σου παριστάνουν τους Ελληναράδες.

Ποιοι; αυτοί που ελαφρά τη καρδία έκαναν κωλοτούμπες στους Σκοπιανούς, που κάποτε μας έλεγαν ‘’το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του’’, αυτοί που ανεχόντουσαν και δεν εξωπέταγαν από το υφυπουργιλίκι του τον εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενο ‘’λογιότατο’’, κατά πως αποκαλούσε -καμιά 150αριά χρόνια- πριν τους Ζουράρηδες της εποχής του ο μακαρίτης ο Ροΐδης,  το Ζουράρι που έλεγε δημοσίως: ‘’Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει’’

Και λέει τώρα ο Λόης: Το ‘’να χάσουμε μερικά νησιά’’ δε σημαίνει ότι θα μας πέσουν από την τσέπη, ούτε θα τα βάλουμε στην αστράχα και μετά δεν θα θυμόμαστε που τα βάλαμε. Σημαίνει πως θα μας τα πάρουν οι Τούρκοι και μετά, ‘’αντίο Γλαρέντζα’’.

 

Πιο τραγικά κι από τραγικά’’

Ωραία όλα αυτά, σας ξαναλέει ο Λόης, αλλά εσείς θα τον σταματήσετε και θα του πείτε: ‘’Όπα, όπα, για στάκα ρε φίλε. Που τα βλέπεις τα ωραία; Αυτά είναι πιο τραγικά κι από τραγικά’’, αλλά να ρε παιδιά, κοιτάζω να μαλακώσω κάπως τα πράγματα, γιατί έτσι, όπως έχουν ξεφύγει οι Ζαίοι, δεν θέλει και πολύ να το γυρίσουμε στην παλαβή και να χαλάσουμε μια κι έξω τις καρδιές μας με δαύτους.

Εντάξει λοιπόν, να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας, αλλά να μην το πάμε στην άλλη άκρη και να καταπίνουμε αμάσητα αυτά που λένε και κάνουν.

Πάρτε για παράδειγμα την ερώτηση που κατέθεσαν οι Τομεάρχες του για την αμμονησίδα στον Έβρο. που ‘’ανακάλυψαν’’ ότι είναι εγγεγραμμένη στο Ελληνικό Κτηματολόγιο και ερωτούν:  ‘’Εάν η κυβέρνηση θεωρεί ότι είναι ελληνικό έδαφος, η εν λόγω νησίδα, στην έκταση που καταγράφεται στο Κτηματολόγιο και σκοπεύει να εξασφαλίσει την κυριαρχία μας’’!

 

Ο κακός ηθοποιός

Ναι, τέτοια ερωτούν κι εσύ που δεν χρειάζεται να είσαι τοπογράφος ή μηχανικός ή στέλεχος της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού, αλλά αρκεί να ξέρεις απλά, γραφή και ανάγνωση διαβάζεις τις Συριζέϊκες κορώνες και βγαίνεις από τα ρούχα σου.

Δε στέκει ρε παιδιά, να λέει η ΓΥΣ που τα περνάει όλα από την ψιλή κρησάρα, ότι η αμμονησίδα δεν ανήκει στην Ελλάδα, να έρχεται το Κτηματολόγιο και να βεβαιώνει πως δεν υπάρχει καμία τέτοια εγγραφή στα κιτάπια του και οι Ζαίοι να φουμάρουν τους αγαθιάρηδες με πατριωτιλίκια της τελευταίας υποστάθμης.

Ξέρεις τι είναι αυτοί, που όταν ο αρχηγός τους στη ΔΕΘ με ύφος ηλιθίου αναρωτιόταν: ‘’Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;’’ εκείνοι όχι μόνο ρούφαγαν αχόρταγα τη μπαλαφάρα του, αλλά τον θαύμαζαν κιόλας!

Οπότε η σημερινή μεταχρονολογημένη δήθεν πατριωτική ευαισθησία τους φαντάζει περισσότερο με κακόγουστο ανέκδοτο, παρά με σοβαρή και υπεύθυνη παρέμβαση.

 

‘’Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι’’

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με αστοχία των Συριζαίων τομεαρχών, αλλά με κατάφορη περίπτωση φτηνού και ευκαιριακού, που  αν δεν είναι προβοκάτσια, είναι -το λιγότερο- καραμπινάτη επιχείρηση άγρας ψήφων από τους ‘’σανοφάγους’’.

Δε μπορεί να είναι τυχαίο, ότι ενώ οι πλέον αρμόδιοι, η ΓΥΣ και το Κτηματολόγιο δηλαδή, τους έλεγαν με τακτ αλλά ξεκάθαρα: Παιδιά αφήστε τις κουταμάρες, η αμμονησίδα δεν είναι Ελληνική, αυτοί εκεί, το χαβά τους, σε σημείο που να έρχεσαι να πιστέψεις, πως οι Ζαίοι έχουν δικό τους Κτηματολόγιο.

Ναι,  ναι,  Κτηματολόγιο  ‘’made  in  Koumoundourou’’,  γιατί  πως  αλλιώς μπορεί να

ερμηνευθεί το γεγονός, ότι ο μεν Τσίπρας το 2015 εκτός από τη Λέσβο ‘’ανακάλυψε’’ και δεύτερο νησί τη Μυτιλήνη και το 2022 ‘’οι 7 νάνοι’’ της πολιτικής (τη Χιονάτη βρείτε την μόνοι σας), εντόπισαν την Τουρκική αμμονησίδα στο ποτάμι και την έκαναν με το ζόρι Ελληνική.

 

Τον χαβά τους οι Ζαίοι

Και αν αυτά σας προκαλούν βέρτιγκο, εκεί που πρέπει να σας έρθει ντουμπρουτζάς είναι με την επιμονή των Ζαίων να κλαψουρίζουν και να διαμαρτύρονται για τους 38 παράτυπους μετανάστες, που η …ανάλγητη Ελληνική κυβέρνηση τους άφησε στην τύχη τους στην αμμονησίδα, αντί να σπεύσει να τους περιμαζέψει και δόξη και τιμή να τους φέρει στο Διδυμότειχο. Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, για στρώσιμο κόκκινου χαλιού, παράταξη αγήματος απόδοσης τιμών και μπάντα που να παιανίζει τους Εθνικούς Ύμνους της Συρίας, του Αφγανιστάν κλπ, δεν είπαν κουβέντα…

Ρε πως θα πάμε σε ξένο έδαφος που ανήκει σε άλλη χώρα; τους έλεγε η κυβέρνηση. Ποιο ξένο έδαφος, δικό μας είναι, επαναλάμβαναν σαν κολλημένη βελόνα σε πλάκα παλιού γραμμοφώνου οι Ζαίοι.

Ρε δε γίνεται να ανακατευτούμε με αυτά που κάνουν οι Τούρκοι τους έλεγαν οι πιο σώφρονες, ‘’Ούτε μια συγγνώμη, καμιά τύψη, καμιά νύξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς’’, τον χαβά τους οι Ζαίοι.

Ρε δε βλέπετε ότι είναι κόλπο των Τούρκων να μας παρασύρουν στο έδαφός τους για να δημιουργήσουν συνοριακό επεισόδιο; τους επεσήμαιναν οι νουνεχείς.

‘’Η κυβέρνηση του Turkaegean και του Όρουτς Ρέιτς, που κόντεψε να φτάσει στη Σαλαμίνα, είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού στον οποιονδήποτε, πόσω μάλλον στον ΣυΡιζΑ και στον Αλέξη Τσίπρα’’, απαντούσε επισήμως ο ΣυΡιζΑ, κι εδώ θα σας παρακαλέσω να σταματήσετε να γελάτε με το: δε μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού στον ΣυΡιζΑ και στον Αλέξη Τσίπρα’’, γιατί οι άνθρωποι είναι για λύπηση και όχι για γέλια.

 

Οι πραιτοριανοί της ‘’Jandarma’’

Κι αν όλα αυτά τα εξωφρενικά που λένε οι Ζαίοι σας κάνουν να ζαλίζεστε, άντε να σας στείλω μια κι έξω σ’ εκείνο το κτηριάκι που κοσμεί το Δαφνί, λίγο πριν φθάσουμε στο Σκαραμαγκά.

Σαν από θαύμα –που λέτε- βρέθηκαν κάποια δόση οι ‘’επενδυτές’’ στην Ελληνική όχθη του Έβρου, προφανώς με βάρκες -ευγενική χορηγία των Τούρκων, αν και κάποιοι λαθρολάγνοι υποστηρίζουν ότι ετελέσθη θαύμα, καθώς το ποτάμι εστράφη προς τα οπίσω κάτι ανάλογο που έγινε με το Μωυσή και τους Εβραίους στην Ερυθρά Θάλασσα κατά την Έξοδο τους από την Αίγυπτο…

Κι αφού έφθασαν στην Ελλάδα και τους περιμάζεψαν οι δικοί μας παρέχοντάς τους τα πάντα, άνοιξαν τα στοματάκια τους και έτσι μάθαμε, πως οι ‘’επενδυτές’’ εκόντες-άκοντες φορτώθηκαν σε μικρά βανάκια από την ‘’Jandarma’’, την Στρατοχωροφυλακή δηλαδή, που οι 276 χιλιάδες άνδρες της είναι οι ‘’πραιτοριανοί’’ του Ερντοάν και από την Αδριανούπολη, τους ξεφόρτωσαν στο ποτάμι.

Σημειώστε, πως πολιτικός προϊστάμενος της ‘’Jandarma’’ είναι ο σκληρός υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ένας από τους πιο πιστούς συνεργάτες του Ερντοάν, που ενώ εις βάρος αυτού και της οικογένειάς του εκκρεμούν καταγγελίες για λαθρεμπόριο και παράνομο πλουτισμό, ουδείς έχει τολμήσει να τους αγγίξει…

 

Αριστερή κακοστημένη προπαγάνδα

Όπως είπαν οι ‘’επενδυτές’’ στις Ελληνικές αρχές, οι Τούρκοι τους έφεραν στον Έβρο και αφού τους κράτησαν για λίγες ημέρες σε δομή φιλοξενίας, κάθε τόσο τους μετακινούσαν πέρα-δώθε αναζητώντας το κατάλληλο σημείο απ’ όπου θα περνούσαν απέναντι. Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες εύρεσης περάσματος τελικά τους έφεραν στην όχθη του ποταμού όπου η Στρατοχωροφυλακή τους παρέδωσε σε διακινητές που μιλούσαν αραβικά και οι τελευταίοι τους έβαλαν σε φουσκωτές λέμβους και τους μετέφεραν χωρίς πρόβλημα στη νησίδα, αφού -όπως είπαμε- ανήκει στην Τουρκία. Μάλιστα, φρόντισαν να τους καθοδηγήσουν για το τι θα κάνουν δίνοντάς τους τα τηλέφωνα κάποιων επί Ελληνικού εδάφους ΜΚΟ και (πάλι μπροστά μας αυτοί) και τους διαβεβαίωσαν ότι μέσω των ΜΚΟ και των ανθρωπιστικών οργανώσεων θα βρεθούν σε χρόνο μηδέν στην Ελλάδα και θα τύχουν της καλύτερης μεταχείρισης.

Μάλιστα, αυτά γινόντουσαν στα σύνορα και την ίδια στιγμή οι Ζαίοι μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και Κομματικών ανακοινώσεων παραβλέποντας το ‘’ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί’’, κλαψούριζαν για τους ανθρώπους, που λόγω της ανάλγητης Ελληνικής κυβέρνησης αργοπέθαιναν στην αμμονησίδα, για τα παιδιά που έχρηζαν άμεσης νοσηλείας λόγω πυρετού, για τους σκορπιούς που σκορπούσαν το θάνατο στα παιδιά και άλλα δακρύβρεχτα, που όπως αποδείχθηκε ήσαν μια αριστερή κακοστημένη προπαγάνδα, απ’ αυτές που οι Ζαίοι τις έχουν κάνει δευτέρα φύση τους.

Γι’ αυτό σας λέω, πως στα δέκα που λένε οι Ζαίοι, πετάξτε στη θάλασσα τα οκτώ κι αν από τα δύο που περισσεύουν ισχύει το ένα, και πάλι ευχαριστημένοι να είσαστε!

Αυτά για σήμερα,

θα τα ξαναπούμε την άλλη εβδομάδα.

 

Τα δέοντα στις/στους συζύγους σας
Πάντα δικός σας

Λόης
(κατά κόσμον Γιώργος Ρεκουνιώτης-Κυριακόπουλος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *