Το πτώμα το επιούσιον

Φίλες και φίλοι του Λόη χαίρεται-αντιχαίρεται και τα τοιαύτα.

Στο πρόσφατο παρελθόν σας έλεγα για τα όρνεα που κατοικοεδρεύουν στην άγρια και σκληρή έρημο Μοχάβε των ΗΠΑ. Τα …συμπαθή αυτά πουλάκια ολημερίς ψάχνουν για κάνα ετοιμοθάνατο ή νεκρό ζώο (αν το υποψήφιο γεύμα είναι άνθρωπος, δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλοδεχούμενος για το στομάχι τους κι αυτός) ώστε να εξασφαλίσουν το …πτώμα το επιούσιον, για να την τηλώσουν.

Κι επειδή τα όρνεα αντέχουν στο πέταγμα, όταν αποφάσισαν να αλλάξουν τον αέρα τους άφησαν την έρημο Μοχάβε και πέρασαν τον Ατλαντικό ψάχνοντας για να βρουν το ιδανικό μέρος να στήσουν καινούργιο τσαρδί. Τελικά, αφού έψαξαν παντού, κατέληξαν στην Ελλάδα και για την ακρίβεια, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

 

Στους αφρούς που βγάζουν

Ναι σ’ αυτήν την πλατεία εγκαταστάθηκαν τα όρνεα, όπου γνωρίστηκαν με την εκεί παρεπιδημούσα ‘’προοδευτική’’ (Μη γελάτε παρακαλώ με το ‘’προοδευτική’’. Ένα αστείο είπαμε) παρεούλα των Ζαίων, που μπορεί στην ουσία να μην αντιπροσωπεύει ούτε το 4% των Ελλήνων, αλλά κάνει σαματά, όσο δεν κάνει το υπόλοιπο 96%.

Έτσι, όπως καταλαβαίνετε, από τη συναναστροφή αυτή ο Τσίπρας και η παρεούλα του έμαθαν να συμπεριφέρονται σαν τα όρνεα αναζητώντας παντού πολιτική ‘’τροφή’’ διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και διασύροντας τους πάντες, γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει να ικανοποιήσει την ιδεοληπτική και ψηφοθηρική βουλιμία τους.

Κι  αυτή  η  ψηφοθηρική βουλιμία αποτυπώνεται στους αφρούς που βγάζουν εδώ και

κάνα  μήνα  οι  Ζαίοι  για το θέμα των  επισυνδέσεων, αυτοδιοριζόμενοι προστάτες του Ανδρουλάκη, λες  και  είναι  μέλος τους και όχι αρχηγός αντιπάλου Κόμματος.

 

Μέχρι και τον Βενιζέλο

Όπως και να το δούμε. το θέμα έχει πλάκα ως προς το πόσο …συνυποφέρουν οι

Ζαίοι με τους Πασόκους και τις άλλες …’’δημοκρατικές δυνάμεις’’ για χάρη του  Ανδρουλάκη. Ειδικά ο Τσίπρας, που δε μπορεί να ασκήσει αντιπολίτευση με όρους και πρακτικές δυτικής δημοκρατίας, αλλά μόνο με εμπρηστικούς-τοξικούς λόγους και πρακτικές πεζοδρομίου, όλο αυτό διάστημα ολοένα και χώνεται πιο βαθιά στα λύματα της ψευτοεπαναστατικής πολιτικής του.

Κι επειδή ο ‘’άχαστος’’ δεν έχει το Θεό του (Θα μου πείτε: Έλα ρε, τι Θεό να ‘χει, αυτός που έχει δηλώσει άθεος;) τώρα δεν ‘’αγάπησε’’ μόνο το σημερινό ΠαΣοΚ, αλλά έφθασε να ‘’αγαπήσει’’ μέχρι και τον Βενιζέλο, ποιόν; τον άνθρωπο που συμπούρμπουλο το Κόμμα του διέσυρε σαν εμπλεκόμενο με τη  Novartis κι έκαναν τα πάντα για να τον στείλουν στο Ειδικό Δικαστήριο. Τελικά ‘’έκαναν μια τρύπα στο νερό’’, αφού αντί για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σαμαρά, λίαν προσεχώς το Ειδικό Δικαστήριο ετοιμάζεται να …επισκεφθεί το ‘’μακρύ χέρι’’ του Τσίπρα, ο υπουργός του επί της Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος…

 

’’Τι ΠαΣοΚ – τι ΣυΡιζΑ’’

Επειδή  ο  Τσίπρας  σαν  ‘’απόφοιτος’’  της  ‘’μεγάλης  του  Περισσού  σχολής’’ (ας μη

ξεχνάμε ότι εκτός από καταληψίας σχολείων υπήρξε και Κνίτης) είναι μανούλα  στον

τακτικισμό και στη μαύρη προπαγάνδα,  εκμεταλλευόμενος την απουσία του αρχηγού

του  ΠαΣοΚ  από  τη  συνεδρίαση  της Βουλής κατά τη συζήτηση για τις υποκλοπές,

παρουσιάστηκε Ανδρουλακότερος του Ανδρουλάκη, ξεπερνώντας και τον θιγόμενο σε οξύτητα χαρακτηρισμών, λες και ο αρχηγός του ΠαΣοΚ είχε ανάγκη κηδεμόνα.

Τον Λόη –να ξέρετε- δεν τον εξέπληξε η ξαφνικός έρωτας του Τσίπρα για τον Ανδρουλάκη, αφού ο άνθρωπος αυτός, μόλις οσμισθεί λεία δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έτσι, βρήκε την ευκαιρία, εκτός από το να βλάψει τη Ν.Δ να διεισδύσει και στο ΠαΣοΚ, είτε παριστάνοντας τον προστάτη του, είτε αποσπώντας του ψηφοφόρους, με τη λογική του: ‘’τι ΠαΣοΚ – τι ΣυΡιζΑ’’, που μου θυμίζει το  ψευδεπίγραφο δίλημμα: ‘’τι Πλαστήρας-τι Παπάγος’’, το σύνθημα που μοστράρισαν οι αριστεροί στις Εκλογές του 1952 και την πάτησαν, γιατί ο αρχιστράτηγος Παπάγος κέρδισε 247 έδρες και το Κόμμα τους η ΕΔΑ έμεινε εκτός Βουλής…

 

Και πλάκωσε τις ριπές

Αφού δε μπορεί να μιλήσει στη Βουλή ο Ανδρουλάκης, ευκαιρία να μιλήσω εγώ για πάρτη του και να τον καπελώσω, σκέφτηκε ο Τσίπρας, μόνο που ο ετσιθελικός ρόλος του ‘’αντ’ αυτού’’, προκάλεσε δυσαρέσκεια στα υψηλά κλιμάκια του ΠαΣοΚ. Δεν είναι τυχαίο που ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου ερωτηθείς αν θεωρεί ότι ο κ. Τσίπρας είναι ‘’συνήγορος’’ του κ. Ανδρουλάκη, απάντησε: ‘’Προφανώς βρήκε ευκαιρία ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευτεί το θέμα προσπορίζοντας πολιτικά οφέλη, εμείς δεν τον έχουμε διορίσει όμως συνήγορο.’’

Τα ‘’μηνύματα’’ της δυσαρέσκειας έφθασε στους Ζαίους κι επειδή τους αριστερούς τους χαρακτηρίζει η αυτοκαταστροφική πρακτική του να χτίζουν, να χτίζουν και μετά να δίνουν μία και να γκρεμίζουν ό,τι έχτισαν, πριν ακόμα στεγνώσει το σάλιο του Τσίπρα στη Βουλή, το Documento του Βαξεβάνη πήρε τ’ όπλο του και πλάκωσε τις ριπές. Πρώτο ‘’θύμα’’ ο …’’προστατευόμενος’’ του Τσίπρα Ανδρουλάκης, που τον έστησε στο τοίχο γράφοντας, πως ως προς τις παρακολουθήσεις, ο Ανδρουλάκης ‘’δεν καταφέρνει να κεφαλαιοποιήσει την πολιτική συγκυρία’’.

 

Η Καϊλή στο στόχαστρο

Σειρά ‘’εκτέλεσης’’ λόγω της αιφνίδιας και …άδολης κεντροαριστερής (τελευταία ανακάλυψε το Κέντρο ο ΣυΡιζΑ) αγάπης πήρε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ Μιχάλης Κατρίνης, του οποίου εμμέσως πλην σαφώς αμφισβήτησαν τις ικανότητες του ως προς το ρόλο του να εκπροσωπεί το Κόμμα του στη Βουλή.

Όμως από την …‘’αγάπη’’ του Documento δε γλίτωσαν και δύο κυρίες, η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου (μόνιμος στόχος των Πολάκηδων) και η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή με την οποία ‘’βράζουν’’ οι Ζαίοι, γιατί η Θεσσαλονικιά τους έχει μονίμως στη ‘’σέντρα’’ χωρίς τα κακομοιρίστικα  ‘’ναι μεν αλλά’’ κάποιων συντρόφων της.

Έγραψε λοιπόν –μεταξύ άλλων- το Documento του Βαξεβάνη:

‘’Το  δεύτερο, και ίσως μεγαλύτερο, πρόβλημα για τον Νίκο Ανδρουλάκη ακούει στο

όνομα Εύα Καϊλή. Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διατηρεί μια πολύ αρνητική εικόνα για τον νέο πρόεδρο του Κινήματος (που σύμφωνα με κάποιους αγγίζει τα όρια της εμπάθειας) … Προσεκτικά μεν αλλά με συνέπεια έχει χτίσει εδώ και καιρό διαύλους επικοινωνίας με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ). Οι πληροφορίες τη θέλουν να έχει στεναχωρηθεί με την πίεση που δέχεται από τις Βρυξέλλες και τα Διεθνή ΜΜΕ η ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών και θα βοηθήσει όπου μπορεί.. … υπάρχει μια ‘’συσσωρευμένη ένταση’’ για τη κα. Καϊλή στην ηγεσία του Κινήματος αλλά οι όποιες κινήσεις θα γίνουν στην ώρα τους και όχι τώρα. Ίσως η 12ετία στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου, τουλάχιστον με τα χρώματα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, να έχει τελειώσει για την κα. Καϊλή …’’

Κι επειδή θα με ρωτήσετε: Ρε συ Λόη, τι σ’ έπιασε και αναφέρεσαι τόσο λεπτομερώς στην περίπτωση της Καϊλή; Η απάντησή μου είναι απλή: Γιατί η υπόθεσή της έχει μπόλικο ψωμί και αργά-γρήγορα θα τη βρούμε μπροστά μας. Αυτά.

 

Τα καημενούλια τα τρολάκια

Μπορεί η συζήτηση στη Βουλή να μη μας έκανε σοφότερους ως προς τις ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ επισυνδέσεις της ΕΥΠ, όμως μας έδωσε την ευκαιρία να καταλάβουμε κάποια πράγματα, όπως το πώς παίζεται το παιχνίδι από πλευράς ΣυΡιζΑ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ‘’σήμα κατατεθέν’’ των αριστερών και το βασικότερο, μετρήσαμε τον αντίκτυπο που είχε στην κοινή γνώμη το θέμα των υποκλοπών, που οι Ζαίοι το έχουν κάνει σημαία τους, με ορυμαγδό ανακοινώσεων από το Κόμμα, με δηλητηριώδη κείμενα και ακατάσχετους μονόλογους (το έχουν στο αίμα του οι αριστεροί) στα φιλικά τους ΜΜΕ και με τα τρολάκια της Κουμουνδούρου να ιδρώνουν τα καημενούλια πάνω από το πληκτρολόγιο για να γράφουν αρλούμπες των 0,60 λεπτών του ευρώ.

Το λασποπαίχνιδο του ΣυΡιζΑ εκτός από τον πρωθυπουργό είχε στόχο και τον Γιώργο Γεραπετρίτη, που τον κατηγορούσαν ότι εμφανίστηκε στην επιτροπή και είπε ψέματα ότι δεν γνώριζε για την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη.

Κι επειδή ο Τσίπρας, αν δεν ενορχηστρώνει, υιοθετεί απόλυτα τις γκαιμπελίστικες μεθόδους της λάσπης, καθώς είναι δέσμιος της αμετροέπειάς του, του πολιτικού του αμοραλισμού και των κομμουνιστικών του καταβολών (είναι γνωστό πώς στήθηκαν κάποτε οι περιβόητες ‘’δίκες της Μόσχας’’*), ακολούθησε την Συριζέϊκη πρακτική της ‘’λασποβροχής’’ αποκαλώντας τον Γιώργο Γεραπετρίτη ‘’ψεύτη’’.

 

Για να μην ξεχνάμε

Επειδή  θυμήθηκα  τις  ‘’δίκες  της  Μόσχας’’,  άντε  να  πούμε δυό κουβεντούλες γι’

αυτές, για να  ‘’φρεσκάρουμε’’ τη μνήμη κάποιων ‘’προοδευτικών’’, που δεν είδαν, δεν

άκουσαν, δε έμαθαν τίποτα γι’ αυτές:

Οι περιβόητες δίκες της Μόσχας ξεκίνησαν στις 19 Αυγούστου του 1936 και είναι η κορωνίδα στην επιδίωξη του Στάλιν να ‘’εκκαθαρίσει’’ τους παλιούς του συντρόφους και να περάσει τη Σοβιετική Ένωση από τη ‘’δικτατορία του προλεταριάτου’’ στη δικτατορία του …Πατερούλη Στάλιν’’.

Τότε –που λέτε- οι: Στάλιν, Γιέζοφ, Μπέρια, με τον εισαγγελέα τον Βισίνσκυ, έστησαν μια σειρά από δίκες-παρωδία στέλνοντας στο εδώλιο όλη –σχεδόν- την παλιά φρουρά των Μπολεσεβίκων καθώς τους είχαν προσάψει κατηγορίες για ‘’προδοσία, συνεργασία με ξένες μυστικές υπηρεσίες, αντισοβιετική δράση και εφαρμογή σχεδίου δολοφονίας του Στάλιν’’.

Για να μη μακρηγορούμε, ολόκληρη η παλιά επαναστατική γενιά των μπολσεβίκων και τα πιο αξιόλογα ηγετικά στελέχη του Κόκκινου Στρατού, όπως οι: Ζινόβιεφ, Κάμενεφ, Μπουχάριν, Ρίκοφ, Τόμσκι, Ράντεκ, Πιάτακοφ, Ρακόφσκι, Σμιρνόφ, Σερεμπριάκοφ, Κρεστίνσκι, Μρατσκόφσκι, ο στρατηγός Τουχάτσφσκι και όλα τα μέλη του μέλη του Πολιτικού Γραφείου της εποχής Λένιν αφού γνώρισαν από κοντά τη …‘’θαλπωρή’’ της Λιουμπλιάνκα και της Μπουτίρκα, τελικά εκτελέστηκαν με μια σφαίρα 9 m.m στο πίσω κεφάλι του κεφαλιού.

Σημειώστε, πως από τα 139 μέλη της Κ. Ε. που εκλέχθηκαν στο 17ο Συνέδριο του ΚΚΣΕ τον Ιανουάριο του 1934, συνελήφθησαν και εκτελέστηκαν τα 98, ενώ από τους 1.966 αντιπροσώπους που συμμετείχαν στο ίδιο συνέδριο, συνελήφθησαν για ‘’αντεπαναστατική δράση’’ 1.103 και από αυτούς εκτελέστηκαν οι 848!

Α, για να μην το ξεχάσω: Σ’ αυτούς που εκτελέστηκαν εκείνη την περίοδο για να εγκαθιδρύσει τη μονοκρατορία του ο μέγας σφαγέας Στάλιν, βάλτε στο λογαριασμό και τον Τρότσκι, που με εντολή του τον δολοφόνησαν φυγά στο Μεξικό.

 

Και μετάλλιο και παγκόσμιο ρεκόρ

Όμως οι πασπαλισμένες με ψευτομαγκιές κατηγορίες του Τσίπρα κόπηκαν μαχαίρι όταν τον περιέλαβε ο καθηγητής Πανεπιστημίου και υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και τον έκανε …μια χόρτα.

Και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Τσίπρα, όταν ο υπουργός Επικρατείας του ξέκοψε: ‘’Προτίθεμαι να ασκήσω όλα τα δικαιώματα που έχω από την προσβολή την οποία μου κάνατε, διότι σε αυτή την εξαιρετικά εχθροπαθή ομιλία που κάνατε προ ολίγου, είπατε και ένα σωστό: Ότι κανένας δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος και των νόμων’’.

Μόλις  ο  Τσίπρας  κατάλαβε πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης του ετοίμαζε ‘’κοστούμι’’ για την …Ευελπίδων κι επειδή ανάμεσα στα χρυσά μετάλλια που έχει κερδίσει εκτός από το μετάλλιο ψεύδους, το μετάλλιο άγριας φορολογίας, το μετάλλιο ανακολουθίας, το μετάλλιο υπολειπόμενης μόρφωσης έχει και το μετάλλιο και το παγκόσμιο ρεκόρ της κωλοτούμπας, αφού πιάστηκε (για πολλοστή φορά) ψευδόμενος, υποχρεώθηκε σε άμεση ανασκευή των λεγομένων του.

Τελικά, εκτός από πολιτικός ψεύτης, ανερμάτιστος, ημιμαθής και ‘’κωλοτούμπας’’, αποδεικνύεται και ‘’κότα λειράτη’’ ο Τσιπρόκιο.

 

Κάτι σαν τον Στάλιν, τον Κάστρο και τους Κιμ

Show επιχείρησε –κατά τα ειωθότα- να κάνει ο Τσίπρας στη Βουλή και καλά έκανε ο ‘’άχαστος’’, γιατί το σοβαρό και το υπεύθυνο, ποιος τα ‘χασε  για να τα βρει αυτός;  εστράφη προς τους βουλευτές της ΝΔ και μεταξύ άλλων τους είπε:

‘’Βλέπω από την πλειοψηφία των βουλευτών της συμπολίτευσης, με ορισμένες φωτεινές εξαιρέσεις, άκρα του τάφου σιωπή. Δεν θα σας σώσει η σιωπή. Θα επιτρέψετε με τη σιωπή σας αυτή την κατάφωτη εκτροπή; … Από τη στάση σας, κύριοι της ΝΔ, θα εξαρτηθεί εάν το σκάνδαλο αυτό θα καταγραφεί ως ένα σκάνδαλο του επιτελικού παρακράτους της ΝΔ συνολικά ή του επιτελικού παρακράτους του κ. Μητσοτάκη προσωπικά. Δική σας είναι η απόφαση’’.

Χάρηκαν –που λέτε- οι Συριζαίοι, που ο …ισόβιος (κάτι σαν τον Στάλιν, τον Κάστρο και τους Κιμ) πρόεδρός τους – ‘’στρίμωξε’’ τους βουλευτές της ΝΔ, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο, εν προκειμένω τον  Κυριακό Μητσοτάκη, που στη δευτερολογία του όχι μόνο του πέταξε το γάντι, αλλά τον έκανε να μουγκαθεί.

 

‘’Να κάνει το παγώνι’’

‘’Απευθυνθήκατε κ. Τσίπρα στους βουλευτές της ΝΔ και τους καλέσατε να ρίξουν την κυβέρνηση. Αυτή η Κ.Ο έχει περάσει από πολλές δυσκολίες. Κάποιοι από εμάς ήμασταν και το 2009, 2012 και 2014. Παλαιότεροι συνάδελφοι έχουν αποδείξει ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ είναι έτοιμη να δώσει οποιαδήποτε μάχη απαιτείται. Θα κλείσω την παρέμβασή μου με μια πρόκληση προς εσάς. Αν πιστεύετε ότι δεν απολαμβάνω της εμπιστοσύνης της κοινοβουλευτικής μου ομάδας καταθέστε τώρα πρόταση μομφής. Τώρα. Αν δεν το κάνετε θα αποδείξετε για μια ακόμα φορά ότι είστε ένας θρασύδειλος. Κάντε το για να ξεκινήσουμε αμέσως μια τριήμερη συζήτηση!’’, είπε ο πρωθυπουργός στην δευτερολογία του, με τον Τσίπρα ‘’να κάνει το παγώνι’’ κατά τη λαϊκή έκφραση και να δικαιώνει τον πρωθυπουργό για το: ‘’θρασύδειλος’’.

‘’Μουγκαφόν’’ λοιπόν ‘’ο μοναχογιός της αλήθειας’’, που πέρα από κάτι μουχλιασμένα και ξεπερασμένα χαζοτσιτάτα που μονίμως μηρυκάζουν οι αριστεροί, από πολιτικό λόγο είναι άστα να πάνε.

 

Α-δέξιοι Δεξιοί

Κοίταζα  τις τα ελευταίες δημοσκοπήσεις και θυμήθηκα  τη  ρήση:  ‘’Ώδινεν όρος και

έτεκεν  μυν’’,  που  είναι  ένα  διαχρονικό κληροδότημα του  συγγραφέα της  ύστερης

αρχαιότητας Λουκιανού στο έργο του: ‘’Πώς δει ιστορίαν συγγραφείν’’.

Ναι έτσι έλεγε ο Λουκιανός, που σε απλά νεοελληνικά σημαίνει: ‘’Κοιλοπονούσε βουνό και γέννησε ποντίκι’’, μια έκφραση που δείχνει ότι παρά το σαματά που κάνουν οι Τσιπροανδρουλάκηδες για τις επισυνδέσεις της ΕΥΠ, πολύ λίγοι Έλληνες ασχολούνται με το θέμα, αφού κατά την έκφραση του συρμού: ‘’Δεν πουλάει’’.

Ο Λόης μπορεί να στριτζώνεται με αυτά που καταγγέλουν βυσσοδομώντας εκείνοι που για την εξουσία συνυπήρξαν σε ανίερες συμμαχίες, αλλά από την άλλη πλευρά, δεν κάνει στιγμή χωρίς αυτούς. Ααα, όλα κι όλα. Πείτε ό,τι θέλετε, αλλά κανείς δε μπορεί να του στερήσει το γέλιο, Και οι άνθρωποι αυτοί, από γέλιο άλλο τίποτα.

Γι’ αυτό, όταν ο φίλος σας ο Λόης είναι ‘’νταουνιασμένος’’, ψυχικά πεσμένος δηλαδή, διαβάζει τους τίτλους των εφημερίδων της Αριστεράς που συμπλέουν σε χολή και διαβολή με κάποια πολιτικά ρετάλια της από δω πλευράς, που δηλώνουν δεξιοί αλλά τελικά είναι α-δέξιοι, ξεραίνεται στο γέλιο και με μιας αλλάζει η διάθεσή του.

 

Ο κάθε πικραμένος

‘’Τέλος ο Μητσοτάκης’’, ‘’Έμεινε μόνος του ο Μητσοτάκης’’, ‘’Μητσοτάκης – γκέϊτ’’, ‘’Πρωθυπουργός σε πανικό’’, ‘’Σκορποχώρι η κυβέρνηση’’, ‘’Βατερλό Μητσοτάκη’’, ‘’Ο Μητσοτάκης εγκέφαλος του παρακράτους’’, ‘’Παγκόσμιος περίγελος’’, ‘’Ο άρχοντας των κοριών’’, είναι μερικοί από τους τίτλους που κοσμούν τις εφημερίδες εκείνων που συνεργάσθηκαν την περίοδο 2015-2019 για να νέμονται την εξουσία και να ‘ναι καλά οι άνθρωποι που κάνουν τον Λόη να ξαλεγράρει.

Μάλιστα. Όλα αυτά και ακόμη χειρότερα σύμφωνα με τον αριστερό και α-δέξιο Τύπο είναι ο πρωθυπουργός, μόνο που  ο ‘’τελειωμένος’’ Μητσοτάκης στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, ρίχνει κατακέφαλα 15 μονάδες στον ‘’άχαστο’’ Τσίπρα και η Ν.Δ στην εκτίμηση ψήφου ρίχνει 9,5 μονάδες στον ΣυΡιζΑ, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά όσο κι αν γαυριάζουν αριστεροί και οι α-δέξιοι, τσάμπα κόπος. Η άνοδος του ΣυΡιζΑ ήταν μόλις 0,3%  για να επαληθευθεί η ρήση του Λουκιανού: Ώδινεν όρος έτεκεν μυν.

Όσο για το πόσο απασχολεί τους Έλληνες η υπόθεση Ανδρουλάκη, μόνο το 16% δίνει σημασία στις Συριζοπασοκικές και α-δέξιες εξαλλοσύνες, αφού τον λαό τον απασχολούν σοβαρά θέματα και όχι το τι λέει ο κάθε πικραμένος Ζαίος.

 

Αυτά για σήμερα,

θα τα ξαναπούμε την άλλη εβδομάδα.

 

Τα δέοντα στις/στους συζύγους σας
Πάντα δικός σας

Λόης
(κατά κόσμον Γιώργος Ρεκουνιώτης-Κυριακόπουλος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *