Αχούουου τι χάσαμε

Στα μαύρα πανιά έπεσε ο Λόης με το που διέρρευσε η είδηση ότι ο Ηλιόπουλος αφήνει τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣυΡιζΑ για να πολιτευθεί στην Α΄ Αθηνών, όπου είχε ξαναπολιτευθεί το 2015, αλλά όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, από το ‘’φούμο’’  μας  προέκυψε Αφρικανός.  Ναι,  στο στενάχωρο έπεσε ο Λόης, που  έχασε τον Ηλιόπουλο, ασχέτως εάν περίμενε πως ένας νέος άνθρωπος θα εξέπεμπε ένα σύγχρονο λόγο, αλλά αυτός με τον εμπρηστικό του λόγο φρόντιζε να μας γυρίζει καμιά 75αριά χρόνια πίσω, στην κυβέρνηση του Βουνού.

Και πώς να μην αισθάνεται δυσφορία ο Λόης, που χάνει τον Ηλιόπουλο, αυτόν τον τεράστιο πολιτικό, που πέρασε από το Υπουργείο-σφαγείο του ΣυΡιζΑ, το  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Υπουργείο που επί ΣυΡιζΑ έπαιζε το ρόλο του ‘’όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω’’, αφού πέρασε πριονοκορδέλα τους συνταξιούχους, κλάδεψε του αυτοαπασχολούμενους και που όταν έβγαινες στη σύνταξη στα 67 σου, στην καλύτερη περίπτωση την έπαιρνες στα 72 και λέω ‘’στην καλύτερη’’, γιατί συνήθως την προλάβαινε η …χήρα σου.

Κι αφού με τον Κατρούγκαλο, την Αχτσιόγλου, τη Φωτίου και τους λοιπούς Ζαίους ‘’αστέρες’’ πρόκοψαν τον κόσμο και τους απόμαχους της Εργασίας, το 2020 ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου του ΣυΡιζΑ για να μας …διαφωτίζει με τον αχαρακτήριστο ξύλινο λόγο του, τόσο σε νοήματα όσο και σε επίπεδο.

Αχούουου τι χάσαμε, έκλαιγε και οδυρόταν ο Λόης που έχανε τέτοιο πολιτικό ογκόλιθο που γι’ αυτόν ήταν πηγή έμπνευσης ώστε να ‘χει να γράφει, αλλά ευτυχώς που υπάρχει ο Τσίπρας που πάντα φροντίζει να του δίνει υλικό για να έχει να γράφει, που έσπευσε στη θέση του Ηλιόπουλου να βάλει την Παρθένα (το Πόπη είναι το υποκοριστικό της) Τσαπανίδου, που για να  μην ξεχνιόμαστε, προσελήφθη στην κρατική ΕΡΤ …επί Σημίτη το 1987.

Βλέποντας το πως αντιμετώπισαν την τοποθέτηση της Τσαπανίδου σαν δεξί χέρι του Τσίπρα, οι φίλοι με ενθουσιασμό και οι  πολιτικοί αντίπαλοι με αβρότητα, ο Λόης θα τους πει: Κάντε κράτει παιδιά γιατί θα δούμε ‘’ωραία’’ πράγματα προσεχώς.

 

Μωρέ ν’ αγιάσει το στόμα του

Όταν ο Λόης άκουσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταγγέλει στο Υπουργικό συμβούλιο την ‘’Gauche caviar’’, την ‘’χαβιαροαριστερά’’ επί το ελληνικότερον, αυτή, για την οποία ο Λόης έγραφε εδώ και χρόνια και είχε κάποιους να ξινίζουν τα μούτρα τους, είπε: Μπράβο Πρόεδρε, ν’ αγιάσει το στόμα σου!

Ναι, ν’  αγιάσει το στόμα του Κυριάκου,  γιατί ο όρος ‘’χαβιαροαριστερά’’ δεν βγήκε τυχαία, καθώς οι άνθρωποι αυτοί μπορεί όπου βρεθούν κι όπου σταθούν να μηρυκάζουν ευαισθησίες και ανθρωπισμούς, να μιξοκλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα για τη φτωχολογιά και να ευαγγελίζονται την απλοχεριά προς τις φτωχότερες τάξεις, αλλά  δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη για να ελαφρώσουν εκείνους που έχουν ανάγκη, γιατί η Κούβα, ο Άγιος Μαυρίκιος, οι Μπαχάμες και η Πατάγια το καλοκαίρι και το

Γκστάαντ, το Σαιντ Μόριτζ και το Ζέρματτ το χειμώνα, τους στοιχίζουν μια περιουσία. Πα-πα-πα, φαρμάκι έχουν γίνει αυτοί οι προορισμοί βρε αδερφέ.

Κι επειδή στη διαλεκτική της ‘’Gauche caviar’’ περιέχεται πάντα και το …θαυματουργό φάρμακο ’’δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν’’, κατά τη γραφή του Ευαγγελιστή Ματθαίου, το οποίο ‘’φάρμακο’’ λέγεται σοσιαλισμός, κάποιοι τελείως κουκουρούκου, νομίζουν ότι έτσι και επικρατήσει ο σοσιαλισμός, θα τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Κρύβεται κι ένας σοσιαλίσταρος

Εύγε λοιπόν του σοσιαλισμού που διαλύει τις ανισότητες και μοιράζει χρήμα με τη σέσουλα, μόνο που δεν πρέπει να μας διαφεύγουν δύο γεγονότα, πως ο σοσιαλισμός μοιράζει τα λεφτά των άλλων, αφού σαν σύστημα δεν παράγει χρήμα, αλλά μόνο φόρους και ότι οι εργαζόμενοι σε τέτοια καθεστώτα, κάνουν πως δουλεύουν και το κράτος κάνει πως τους πληρώνει…

Επ’ αυτών το πιο ωραίο και χαρακτηριστικό το είχε πει η μακαρίτισσα η Θάτσερ: ’’Το πρόβλημα με τον σοσιαλισμό είναι ότι κάποια στιγμή σού τελειώνουν τα λεφτά …των άλλων’’.

Όμως, πριν από τη Μάργκαρετ Θάτσερ, ένας άλλος μεγάλος Βρετανός πολιτικός, ο Ουΐνστον Τσώρτσιλ είχε φροντίσει εύγλωττα και έξυπνα να οριοθετήσει τον διαχωρισμό των δύο πολιτικο-οικονομικών ρευμάτων, του καπιταλισμού και του σοσιαλισμού, με το περίφημο: ‘’Ο καπιταλισμός έχει ένα μόνιμο ελάττωμα: την άνιση κατανομή του πλούτου. Ο σοσιαλισμός έχει μόνο ένα προτέρημα: την ίση κατανομή της φτώχειας.’’

Ωραία –που λέτε- τα βρετανικά αποφθέγματα περί σοσιαλισμού, μόνο που δεν επεσήμαναν το βασικό γνώρισμα κάποιων πρωτοκλασάτων και προβεβλημένων σοσιαλιστών, καθώς πίσω από κάθε μεγάλο σκάνδαλο, πως γίνεται ρε παιδί μου να κρύβεται κι ένας σοσιαλίσταρος, που αφού έκανε τη τζότζα, ζει σαν καπίταλα, προς επίρρωση του όρου: ‘’Gauche caviar’’.

Ναι, ναι, ψάξτε τα κιτάπια σας, βρείτε τα ονόματα αυτών που έχουν εμπλακεί σε χοντρά σκάνδαλα και θα χορτάσει το μάτι σας από σοσιαλιστικές φατσούλες.

 

Βαρβαρότητα μωρέ για να σωθούμε

Κι επειδή δε νομίζω να έχει ξεθωριάσει από το μυαλό σας, το ‘’Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα’’, το ερώτημα-παγίδα προς τον λαό του …τρισμέγιστου πολιτικού Γιωργάκη, που μέσω αυτού και με το παραμύθι ‘’λεφτά υπάρχουν’’ παγίδεψε τους Έλληνες ψηφοφόρους που τον Οκτώβριο του 2009 του  έδωσαν το 43,92% των ψήφων και 160 έδρες, έρχεται με τη σειρά του ο Λόης να σας ξαναθέσει το …Γιωργάκειο ερώτημα.

Λοιπόν, τώρα που γνωρίσατε από πρώτο χέρι (Γιωργάκης-Τσίπρας) τι εστί σοσιαλισμός, αλλά βλέπετε και διαβάζετε καθημερινά τις ανά την Ευρώπη κατά ριπάς  ‘’ανδραγαθίες’’ των σοσιαλιστών, ο Λόης είναι βέβαιος, ότι αν σας πουν να επιλέξετε: ‘’Σοσιαλισμό ή βαρβαρότητα’’, η απάντησή σας θα είναι: ‘’Βαρβαρότητα ρε συ και πάλι βαρβαρότητα, που έχουμε

κάποια ελπίδα να σωθούμε, γιατί με τον σοσιαλισμό, όχι μόνο δεν έχουμε τύχη, αλλά αυτοί (οι σοσιαλιστές) θα μας πάρουν και τα σώβρακα’’…

Το ευφάνταστο προβοκατόρικο παραμύθι

Περί ανεύθυνης δημοσιογραφίας από το Spiegel και τον …φαρισαϊσμό του ψυχοπονιάρη ΣυΡιζΑ ο λόγος.

-Αφού το γερμανικό περιοδικό σήκωσε κουρνιαχτό με το παραμύθι για το δήθεν νεκρό κοριτσάκι στη δήθεν ελληνική νησίδα του Έβρου,

-Αφού ο ειδικευμένος στη λασπολογία και στη διαβολή ΣυΡιζΑ υιοθέτησε την είδηση-φόλα και είδαμε τους δακρύβρεχτους τίτλους στις στρατευμένες εφημερίδες του και τους βουλευτές του να αφρίζουν on camera κατά της ανάλγητης κυβέρνησης,

-Αφού μέχρι και σκορπιοί επιστρατεύθηκαν για να κατηγορήσουν την κυβέρνηση ότι από δήγμα σκορπιού πέθανε αβοήθητο το υποτιθέμενο ‘’νεκρό κοριτσάκι’’,

-Αφού κινητοποιήθηκαν οι δημόσιες υπηρεσίες και ο Στρατός στον ακριτικό νομό για να αποδείξουν ότι η νησίδα όπου σημειώθηκε το δήθεν περιστατικό δεν είναι Ελληνική αλλά Τουρκική,

-Αφού η γελοιότητα να μιλάνε για 5χρονο κορίτσι, τη στιγμή που το υποτιθέμενο θύμα ενεγράφη στα Συριακά Μητρώα την 3η Νοεμβρίου 2022, σχεδόν τρεις μήνες μετά τον υποτιθέμενο θάνατό του,

Μετά την κάθετη δήλωση του πατέρα της ανύπαρκτης νεκρής, ότι πέντε παιδιά είχα-πέντε παιδιά εξακολουθώ να έχω,

Την απόδειξη ότι η νησίδα είναι Τουρκική, που σημαίνει ότι η Ελλάδα δε μπορούσε να επέμβει για να περιμαζέψει από

εκεί τους παράνομους μετανάστες που τους είχαν εγκαταλείψει οι Τούρκοι, γιατί αυτό θα το έκαναν παντιέρα τους οι Τούρκοι διεθνώς, κατηγορώντας την Ελλάδα για εισβολή σε ξένο έδαφος,

Την παραδοχή από την εμπλεκόμενη ΜΚΟ (Σ.Σ: πάντα πίσω από τη στρέβλωση των γεγονότων υπάρχει και μια ΜΚΟ)

ότι λάθος παρουσίασε τα γεγονότα,

Και εμπρός στο καταφανώς ευφάνταστο παραμύθι που κάποιοι προβοκατόρικα έστησαν.

 

Σα να ζητάς να πει συγγνώμη το σαράκι

Εξαναγκάσθηκε το Spiegel, τις τελευταίες ημέρες του 2022, να ανασκευάσει όλα αυτά που για μήνες έγραφε, αφού σε μακροσκελέστατο άρθρο του αναλύει τα γεγονότα και καταλήγει:

‘’… Εξαιτίας της κατάστασης των πηγών, το Spiegel θα έπρεπε να είχε διατυπώσει σαφώς πιο προσεκτικά τις αναφορές για το σημείο όπου βρίσκονταν οι πρόσφυγες και κυρίως για τον θάνατο του κοριτσιού. Ακόμα και αν απουσιάζει μια οριστική απόδειξη, υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιοι εκ των προσφύγων θα μπορούσαν να έχουν επινοήσει τον θάνατο του παιδιού μέσα στην απόγνωσή τους. Πιθανόν να σκέφτηκαν ότι έτσι τελικά θα σώζονταν.

Δεν πρόκειται να αναρτήσουμε ξανά στην ιστοσελίδα τα προηγούμενα δημοσιεύματα για την υπόθεση της Μαρίας – ούτε σε επεξεργασμένη μορφή. Θα έπρεπε να διορθωθούν πάρα πολλά για να γίνει αυτό …’’

Σχολιάζοντας την εξέλιξη της ιστορίας με την αναδίπλωση του Γερμανικού περιοδικού, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σχολίασε το θέμα με ανάρτησή του στο Twitter: ‘’Ακόμα και το Spiegel ζητά σήμερα συγγνώμη για τα όσα έγραφε τον Αύγουστο σχετικά με τη νησίδα του Έβρου και τον δήθεν θάνατο του 5χρονου κοριτσιού. Είχε, άλλωστε, πράξει το ίδιο και η εμπλεκόμενη ΜΚΟ. Δυστυχώς, η Αξιωματική Αντιπολίτευση συνεχίζει να κρύβεται’’.

Και λέει -τώρα- ο Λόης: Καλά τα λες κύριε υπουργέ, αλλά με ξαφνιάζει που περίμενες ‘’συγγνώμη’’ από τους Συριζαίους. Δεν είναι δυνατόν, εσύ, που είσαι τόσα χρόνια στο κουρμπέτι να μην έχεις καταλάβει, ότι το να περιμένεις ‘’συγγνώμη’’ από δαύτους, είναι σα να απαιτείς από το σαράκι να σου ζητήσει συγγνώμη που σου κατέστρεψε τα έπιπλα.

 

Πέντε παροιμίες για τους ‘’στόκους’’

Που λέτε, κορίτσια και αγόρια της στήλης, τις παροιμίες που λέει ο λαός μας ποτέ μην τις περνάτε στο ντούκου. Πάντα έχουν κάτι να μας πουν, πάντα διδάσκουν, αφήστε που δεν τις φθείρουν ο χρόνος και οι αλλαγές στο κοινωνικό status. Πάρτε για παράδειγμα τις πέντε παροιμίες που ακολουθούν, που λίγο να τις αναλύσετε, θα διαπιστώσετε πως είναι πάντα επίκαιρες και to the point, όπως λένε οι νεοέλληνες, που εσχάτως ομιλούν κάτι …σαν ελληνικά:

‘‘Τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς’’ λέει μια παροιμία, ‘’τι είχες Γιάννη-τι είχα πάντα’’ λέει μια άλλη, ‘’παλιός γάϊδαρος καινούργια περπατησιά δεν κάνει’’ λέει μια τρίτη, ‘’ό,τι μικρομάθαινε, δεν το γεροντάφηνε’’ μας λέει η τέταρτη, ‘’ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη, ο ανόητος ποτέ’’ μας λέει μια πέμπτη.

Κοινό σημείο των παραπάνω παροιμιών είναι ότι όλες αναφέρονται σ’ αυτούς, που δεν αλλάζουν χούγια και γνώμη, στους λεγόμενους κατά τη λαϊκή αργκό ‘’στόκους’’ , ακόμα κι αν επιχειρήσεις να τους τα ξεριζώσεις από το ζαβό τους το κεφάλι με σφυροκάλεμο.

Όπως ξέρετε, αυτές τις ημέρες βρέθηκε στη Βραζιλία ο ‘’μοναχογιός της αλήθειας’’, γνωστός και σαν Αλέξης Τσίπρας, για να παραστεί στην ορκωμοσία του νέου της Προέδρου Ινάσιο Λουΐς ντα Σίλβα, του αριστερού πρώην συνδικαλιστή, που

διαδέχθηκε στον Προεδρικό θώκο τον ακροδεξιό Ζαΐρ Μπολσονάρου (απ’ το κακό στο χειρότερο η Βραζιλία), αλλά να κάνει

και μίνι χειμερινές διακοπές σε μια χώρα που αυτή την εποχή δεν έχει χειμώνα, αλλά κατακαλόκαιρο.

 

‘’Οι εχθροί του λαού και της Δημοκρατίας

Πήγε λοιπόν ο ‘’άχαστος’’ στη χώρα του καφέ, συνάντησε εκεί και κάτι ‘’αριστερά ρετάλια’’ -όμοιος ομοίω κλπ, κλπ- είδε και τον Λούλα, αλλά επειδή έπρεπε να επιβεβαιώσει και να δικαιώσει το νόημα των πέντε παροιμιών που αναφέραμε λίγο πιο πάνω, όταν άνοιξε το στόμα του ξεπήδησε ο Τσίπρας, ο παλιός Κνίτης, ο κολλημένος αριστερός, ο πολιτικός, που ευτυχώς για την Ελλάδα δεν κρατιέται και ‘’αυτοξεβρακώνεται’’, γι’ αυτό και δεν θα ξαναδεί εξουσία στον αιώνα τον άπαντα.

Είπε -που λέτε- κάτι κοινότυπα με τον Λούλα, που τώρα τ’ ακούς-τώρα τα ξεχνάς, μέχρι που του ήρθε η ‘’επιφοίτηση’’ του Μαρξ και αμόλησε μια χονδροειδή και ασύμβατη με το έθνος και την Ιστορία των Ελλήνων κοτσάνα, λέγοντας: ‘’Οι εχθροί του λαού και της Δημοκρατίας χρησιμοποιούν το σύνθημα Θεός-Πατρίδα-Οικογένεια’’.

Δεν ξέρω αν κατάλαβε τι είπε, δεν ξέρω αν είναι τόσο πορωμένος Μαρξιστής, δεν ξέρω εάν το μυαλό του είναι ‘’καμμένο’’, όμως εάν είχε ανοίξει κάνα βιβλίο που αναφέρεται στην Ιστορία των Ελλήνων, σίγουρα δεν θα έλεγε τέτοια μπαλαφάρα, αλλά επειδή μ’ αυτά που –κατά καιρούς- έχει πει τον βλέπω να χρειάζεται ένα ακόμη πέρασμα από τα θρανία, δεν μπορώ να μη σχολιάσω το: ‘’Οι εχθροί του λαού και της Δημοκρατίας χρησιμοποιούν το σύνθημα Θεός-Πατρίδα-Οικογένεια’’, γιατί η Ιστορική άγνοια για έναν που θέλει να ξανακυβερνήσει την πιο Ιστορική χώρα του πλανήτη είναι ειδεχθές έγκλημα.

 

Που να ξέρει

Όμως, επειδή ο Τσίπρας πέρα από τις μαρξιστικές γνώσεις και την ειδίκευση στις καταλήψεις που πήρε στα νιάτα του στον Περισσό, κατά άλλα είναι: ‘’Σκαρπέλο’’ να τον πω; ‘’Κασμάς’’ να τον πω; ‘’Tabula rasa’’ να το πω; Άντε να τον πω ‘’τσακωμένο με την μόρφωση’’, οπότε:

-Που να ξέρει ο ‘’άχαστος’’, ότι το τρίπτυχο ‘’Θεός-Πατρίδα-Οικογένεια’’ είναι το θεμέλιο που κράτησε όρθιο αυτό το λαό στο διάβα των αιώνων και στις κακουχίες που βίωσε από το 1453 και εντεύθεν.

-Που να ξέρει ο άνθρωπος που δεν ξέρει ότι η Μυτιλήνη είναι η πρωτεύουσα της Λέσβου και όχι άλλο ένα νησί δίπλα στη Λέσβο, ότι στην Επαναστατική του Προκήρυξη την 24η Φεβρουαρίου του 1821 ο Αλέξανδρος Υψηλάντης έγραφε: ‘’Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος’’.

-Που να ξέρει, ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης τον Σταυρό έβαλε στην πρώτη Επαναστατική σημαία του και όχι κάνα σφυροδρέπανο.

-Που να ξέρει ότι ο Γέρος του Μοριά σε κάθε ομιλία του προς τους συμπολεμιστές του και προς τους απλούς χωρικούς τους επεσήμαινε: ‘’Ο Θεός έβαλε την υπογραφή Του για τη λευτεριά της Ελλάδος και δεν την παίρνει πίσω’’

-Που να ξέρει ότι στη μνημειώδη ομιλία του μετά την απελευθέρωση από του Τούρκους, τόνισε στους μαθητές του πρώτου Γυμνασίου Αθηνών: ‘’Όταν πήραμε τα όπλα, πρώτα είπαμε υπέρ Πίστεως και ύστερα υπέρ Πατρίδος’’.

-Που να ξέρει, ότι από το πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδος που δημοσιεύθηκε την 1η Ιανουαρίου του 1822 και ονομάσθηκε ‘’Προσωρινόν Πολίτευμα της Ελλάδος’’ μέχρι και σήμερα, το Προοίμιό του ξεκινά με το: ‘’Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος’’.

-Που να ξέρει τον μάρτυρα Πατριάρχη Γρηγόριο Ε΄, τον Ιεροδιάκονο Αθανάσιο Μασσαβέτα, που τον γνωρίζουμε σαν Αθανάσιο Διάκο,  τον Γρηγόριο Δικαίο (Παπαφλέσσας).

-Που να ξέρει τον Παλαιών Πατρών Γερμανό που με το ένα χέρι ζώστηκε το σπαθί και με το άλλο σήκωσε το λάβαρο της Επαναστάσεως στην Αγία Λαύρα και στην Πάτρα.

-Που να ξέρει τον Ησαΐα Σαλόνων, των Ρωγών Ιωσήφ  ή τον Μεθώνης Γρηγόριο, που πολεμούσαν στην πρώτη γραμμή.

-Που να ξέρει ότι ήδη πριν την έναρξη της Επαναστάσεως, 81 αρχιερείς σε ολόκληρη την Οθωμανική επικράτεια ήσαν μυημένοι στη Φιλική Εταιρεία.

-Που να ξέρει, ότι  73 εξ αυτών πήραν μέρος στην Επανάσταση.

-Που να ξέρει ότι 42 υπέστησαν φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν.

-Που να ξέρει ότι 45 έδωσαν και τη ζωή τους άλλοι πεθαίνοντας από βασανιστήρια, άλλοι γιατί του εκτέλεσαν οι Τούρκοι και άλλοι πολεμώντας στα ταμπούρια με τους απλούς πολεμιστές.

-Που να ξέρει τον στίχο του Σαμιώτη Γεωργίου Κλεάνθη, που με 12 λέξεις αποτύπωσε τους λόγους που οι Έλληνες έκαναν την Επανάσταση: ‘’Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία’’.

Α-μ-ε-τ-α-ν-ό-η-τ-ο-ς

Κι επειδή τίποτα δεν ξέρει παρά μόνο κάτι ξεπερασμένα στην εποχή μας αριστερά τσιτάτα και να πετά παρόλες με φτηνό χιούμορ, αντί να ράψει το στόμα του και να μη βγάζει άχνα, ήρθε να μας πει τη χοντράδα των χοντράδων, πως ‘’Οι εχθροί

του λαού και της Δημοκρατίας χρησιμοποιούν το σύνθημα Θεός-Πατρίδα-Οικογένεια’’! Δηλαδή, κατά τη λογική Τσίπρα,

όλοι όσοι αναφέραμε πιο πάνω, ήσαν εχθροί του λαού και της Δημοκρατίας, αλλά με τη φανατίλα και την έλλειψη γνώσεων που τον χαρακτηρίζουν, πάλι καλά να λέτε, που δεν μας είπε ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, ο Αθανάσιος Διάκος το alter ego του Κασιδιάρη, ο Παπαφλέσσας η αποτύπωση του Λαγού στην Επανάσταση του 1821 και μόνο οι Αριστεροί που δηλώνουν άθεοι, αγαπούν τον λαό και υπερασπίζονται την Δημοκρατία.

Τελικά, ο άνθρωπος αυτός, πέραν από στούρνος στην Ιστορία είναι και αθεράπευτα Α-μ-ε-τ-α-ν-ό-η-τ-ο-ς !

 

Αυτά για σήμερα,

θα τα ξαναπούμε την άλλη εβδομάδα.

 

Τα δέοντα στις/στους συζύγους σας
Πάντα δικός σας

Λόης
(κατά κόσμον Γιώργος Ρεκουνιώτης-Κυριακόπουλος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *