Κύριε Δήμαρχε, 

Κυρίες και Κύριοι Υπουργοί και βουλευτές, 

Κύριε Γραμματέα πολιτικής επιτροπής, 

Κύριε Περιφερειάρχη, 

Κυρίες και Κύριοι  Γραμματείς της Κυβέρνησης και του     

Κόμματός μας, 

Κύριε Δ/ντα Γραφείου Προέδρου, 

Αναπληρωτή Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματέα  Οργανωτικού, 

Κυρία και Κύριοι Αντιπεριφερειάρχες, 

Κύριε πολιτευτά, 

Κύριε Πρόεδρε της Β1 ΔΕΕΠ, 

Κυρίες και Κύριοι Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ, 

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, 

Κύριοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αμαρουσίου, 

Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου  Αμαρουσίου,                 

Κυρίες και Κύριοι Πρόεδροι των Τοπικών Συλλόγων και  Φορέων της πόλης μας, 

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Φίλες και φίλοι αέναοι συμμαχητές στις επάλξεις της μεγάλης μας παράταξης, σας καλωσορίζω και πάλι. 

Ομολογώ, πως βλέποντας δίπλα μου όλες και όλους εσάς, που μας ενώνουν πολυετείς κοινοί αγώνες, αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά, καθώς μετά από τη δοκιμασία και σωστή αντιμετώπιση του κορονοϊού, ήρθε επιτέλους η στιγμή να ξανασυναντηθούμε, να συζητήσουμε, να ζήσουμε μια Κυριακή  χαράς και κεφιού, που τόση ανάγκη το έχουμε όλοι μας. 

Με την ανατολή του νέου έτους,  κρίσιμου και καθοριστικού για την Ελλάδα μας, στόχος μας είναι μέσω αυτής της σύναξης να χαλυβδωθούν περαιτέρω οι σχέσεις μεταξύ των μελών και των φίλων του Κόμματός μας.  

Στοιχείο απαραίτητο για την επιτυχή έκβαση των επερχόμενων Εκλογών, γιατί εσείς αποτελείτε την αιχμή του Γαλάζιου δόρατος. 

Μας ανοίγονται δύο μεγάλες προκλήσεις, δύο σκληρές Εκλογικές μάχες, που μπορεί να είναι ειρηνικές, αλλά θα έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία, που για να κερδηθούν μας θέλουν όλους  στην πρώτη γραμμή, αποφασισμένους για να τις κερδίσουμε με μεγαλύτερα από το 2019 ποσοστά. 

Ήδη σας επεσήμανα, ότι το νέο έτος προοιωνίζεται κρίσιμο και καθοριστικό για τη χώρα μας, καθώς έχει μπροστά της και πρέπει να ξεπεράσει κρίσιμες εξωτερικές και εσωτερικές καταστάσεις.  

Καταστάσεις, που για να αντιμετωπισθούν απαιτείται εγρήγορση, στόχευση, οικονομική αξιοπιστία, διπλωματική συνέπεια, καθαρό μυαλό, εσωτερικό ενωτικό κλίμα και Ένοπλες Δυνάμεις, που με το σύγχρονο εξοπλιστικό της πρόγραμμα  ενισχύεται η αποτρεπτική της ισχύ  και εγγυάται την ακεραιότητα της χώρας στο έδαφος, στην θάλασσα και στον αέρα. 

Ιδιαίτερα, όταν  γειτνιάζεις με ένα αδηφάγο-βουλιμικό ασιατικό λαό, που εξαπολύει συνεχείς και ολοένα κλιμακούμενες λεκτικές προκλήσεις. 

Επίσης, έχουμε τις προκλήσεις των εισβολέων λαθρομεταναστών, τις δεκάδες παραβιάσεις του εναέριου χώρου, τις παράνομες έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Όμως, οι προκλήσεις για την Ελλάδα  δεν σταματούν εδώ, γιατί καθώς κλείνει ένας χρόνος από την αιματοβαμμένη και απρόκλητη εισβολή των Ρώσων και Αζέρων στην Ουκρανία, ο πόλεμος συνεχίζει να αποτελεί δοκιμασία για το πολιτικό και οικονομικό status τις Ευρώπης και για το 2023 προβλέπεται να είναι ακόμα πιο δύσκολο. 

Εμπρός σ’ αυτή την  κατάσταση,  η χώρα μας πρέπει να είναι έτοιμη να αγωνισθεί, ώστε να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα ορθωθούν στην ήπειρό της. Και τέτοιοι αγώνες δεν κερδίζονται με τον θίασο της Κουμουνδούρου στην εξουσία, με την πολιτική της  παράνοια και με τις ιδεοληψίες της, η μεσαία τάξη και ο λαός εν γένει τις πλήρωσαν ακριβά. 

Είναι  ανάγκη στο τιμόνι της χώρας να βρίσκεται μια συμπαγής, αξιόπιστη και αποτελεσματική κυβέρνηση με πρωθυπουργό που ο λόγος του υποχρεώνει ένα ολόκληρο Κογκρέσο να τον χειροκροτεί όρθιο και με ενθουσιασμό, έναν πολιτικό με διεθνή εμβέλεια και παραδοχή, σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Οι καιροί απαιτούν μια κυβέρνηση με πρόγραμμα, διάθεση και ικανότητα να παράξει έργο, που θα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των αγορών, θα έλκει τους επενδυτές και θα μεριμνά για τους οικονομικά ευαίσθητους. 

Μια κυβέρνηση που θα ξέρει που πατά, που βρίσκεται και που πηγαίνει. 

Μια κυβέρνηση που θα συνεχίσει να μειώνει την ανεργία, να εκδίδει νέες συντάξεις σε διάστημα δύο (2) μηνών, να δημιουργεί δομές ψυχικής υγείας σε όλη τη χώρα, να στηρίζει τα ασθενέστερα στρώματα και να συμβάλει εμπράκτως και γενναία στη μείωση των επιπτώσεων της εισαγόμενης ακρίβειας στον λαό. 

Ναι, μια κυβέρνηση της Ν.Δ., με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον άνθρωπο που έβγαλε την Ελλάδα μπροστά, τον πολιτικό άνδρα, που ο λόγος του όχι μόνο ακούγεται, αλλά γίνεται κεντρική πολιτική θέση στην Ε.Ε, αυτόν που βγάζει τη χώρα από τη μιζέρια και την οδηγεί στην πρωτοκαθεδρία. 

Τον πρωθυπουργό που  ό,τι υποσχέθηκε προεκλογικά το έκανε πράξη στα 3,5 χρόνια της διακυβέρνησης. 

Ηγούμενος μιας κυβέρνησης, που  όπως, έχει αποδείξει με τη νοικοκυρεμένη πολιτική της και την ικανότητα της να ιεραρχεί. 

Να κρατά την Ελλάδα όχι μόνο όρθια, αλλά και  να μπορεί να απολαμβάνει την παγκόσμια παραδοχή. 

Μια Ελλάδα που εκσυγχρονίζεται με καταιγιστικό ρυθμό, που περνά με ταχύτατο ρυθμό στην ηλεκτρονική εποχή. 

Μια Ελλάδα, την ώρα που οι άλλες χώρες τρέμουν εμπρός σ’ αυτά που περιμένουν για το 2023, αυτή, με συνεχή ελπιδοφόρα  άλματα προχωρά ακάθεκτη προς το μέλλον, υλοποιώντας το προεκλογικό πρόγραμμα της Παιδείας στο 100%. 

Ένα μέλλον, που δεν είναι μόνο δικό μας, που δεν ανήκει μόνο στα παιδιά μας, αλλά αποτελεί παρακαταθήκη και για τις επόμενες γενεές και που μόνο η Ν.Δ. μπορεί να  διασφαλίσει. 

  

Φίλες και φίλοι, 

 Εμπρός μας είναι η πρόκληση των Εκλογών. Στο χέρι μας είναι   αυτές τις Εκλογές να γίνουν ελπίδα για την Πατρίδα μας. 

 Όποτε και να γίνουν οι Εθνικές Εκλογές, αυτή η αποδοχή και η εμπιστοσύνη να εκτιναχθούν πολύ πάνω από το ποσοστό του 2019, γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να επιστρέψει στη μιζέρια του παρελθόντος, αφού εδώ και 3,5 χρόνια με τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, περάσαμε οριστικά σε μια νέα εποχή. 

 Περηφανεύομαι και επαναλαμβάνω ξανά και ξανά πως δικαιωθήκαμε με τους καθημερινούς αγώνες μας, εμείς η ΔΗΜ.ΤΟ Αμαρουσίου με εσάς, τα μέλη μας, τους φίλους μας, ανεβάζοντας τα ποσοστά του κόμματός μας στο Μαρούσι και φτάνοντας στο 47,23 στις Εκλογές του 2019. 

 Φέραμε τη νίκη στην Κεντρική Πολιτική σκηνή, στην Περιφέρεια Αττικής και στο Δήμο μας το Μαρούσι. 

Αγωνιζόμαστε και ευελπιστούμε πως με την ίδια συνταγή και  

συμπαραστάτες εσάς και συναγωνιστές μας, ότι θα είμαστε  και πάλι νικητές και θα ξαναέχουμε αυτοδύναμη Κυβέρνηση, για να συνεχίσει η πατρίδα μας στο δρόμο της σταθερότητας, της υπευθυνότητας, της ανάπτυξης και της στήριξης της κοινωνίας. 

Σας εύχομαι καλή διασκέδαση. 

Σας ευχαριστώ πολύ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *